Fridhem


Maria och Perra gifte sig i vintras hemma i sitt hus tillsammans med endast några få vänner. De ville hålla det enkelt och inte ha någon stor fest eller ståhej. Men i bröllopspresent fick dem en bröllopsfotografering – som vi för ett par veckor sen äntligen kunde genomföra!

Jag känner till Maria sen jag var liten, hon jobbade i skolbespisningen på min skola och är världens gulligaste. Vi tyckte alla så mycket om henne att när min klass åkte på skolresa i 6an så valde vi att ta med vår lärare, tre av fritidspersonalen och Maria, vår mattant.
Så att få vara en del och ge henne och Perra detta var så roligt!

Maria valde Fridhem till fotograferingen och så bestämde en lördag i maj och höll tummarna för bra väder. Och väder fick vi. Som fotograf kan jag vara petig tycka att det var lite för soligt, men det passade perfekt eftersom Maria såklart även styrt upp en picknick.

Efter ett par glas bubbel, ost och kex tillsammans med sina vänner så gav vi oss på att fota. Innan så uttryckte båda att de tyckte det kändes jobbigt att bli fotade så jag försökte helt enkelt hålla allt så avslappnat och spontant som möjligt. Lura dem till att glömma bort mig helt enkelt.

Känslan var att jag lyckades för efteråt så sa båda att det var jobbigt men att de faktiskt haft kul!