Bröllopsfotografering!


Ett efterlängtat bröllop! Vi träffades under mellandagarna julen 2019 och planerade för fotograferingen av Angelicas och Erics bröllop vid kristihimmelfärdsdags-helgen 2020. Sen hände det en grej….🦠

Men efter två och ett halvt års väntan och längtan så var det så äntligen dags i lördags!

Vid vigseln så hade brudparet hade dock en liten överraskning för gästerna… de hade i hemlighet gift sig ändå under 2020… men helt i sms utan att berätta för någon! Alla vart helt paffa! Därför så hölls deras ceremoni av en vän och var enkel och oformell.

En härlig fest med mycket värme och glädje. Det blev nog en fest som var värd att vänta på gissar jag!

Jag var med hela dagen och fotograferade, det som blev minst tid till var nog portättfotograferingen. Lite optimism med hur mycket vi skulle hinna med samt ett väldigt fuktigt väder gjorde att vi endast höll oss i närheten till Toftagården där vigsel och fest hölls.

Blev desto fler bilder utöver det, gruppbilder på tillresta vänner och bilder från själva festen. Efter vigseln bjöds det direkt på bröllopstårta (som Bruden hade bakat!) och kaffe på Toftagårdens uteplats. Efter mingel blev det sen trerättersmiddag, tal, spex och slutligen dans.

Jag hade med mig lite tomtebloss som jag hade över sen nyår och medan personalen städade undan inför dansen så passade vi på att gå ut och fotografera ett par bilder med dessa innan jag lämnade festsällskapet.

« av 2 »