Liz & Robert 2011


Idag är det 10år sen jag fotade mitt första bröllop! Vilket betyder att Liz och Robert idag firar 10-årig bröllopsdag. Stort grattis!

När jag fotade detta var jag en total novis. Innan hade jag bara fotat sport, “för eget bruk”, varit med på ett bröllop som assistent (åt en kompis som jobbar som fotograf) samt fotograferat lite när mina föräldrar gifte sig sommaren innan.

Egentligen är det helt galet att jag faktiskt tackade ja till att fotografera när Liz frågade – dessutom kan jag då inte minnas att jag var nervös heller!.. Till min fördel var såklart att Liz och Robert är vänner till mig och de båda visste om att jag inte hade några meriter av att fota just bröllop. Sen tog jag givetvis inte betalt för detta bröllop men ändå, jag är så glad att de gav mig denna möjlighet – för tack vare detta så har jag sen fått förfrågningar om att fota andra och det har ju blivit ett antal bröllop sedan dess..

När jag ikväll tittade tillbaka på dessa bilder för första gången på många år så tycker jag ändå att det faktiskt är helt okej bilder för att vara första gången och med den utrustning jag hade då – samtidigt så känns det också skönt att jag har utvecklats en hel del sen dess..

Så idag på 10-årsdagen så bjuder jag på mina lite bilder från mitt första bröllopsjobb!