Väskinde Kaungs


Förra helgen fotograferade jag Anders & Marias bröllop i Väskinde.

Vi började med att åka ner på stranden en bit norr om Brissund, där det för dagen var ett helt magiskt ljus. Efter det fotade vi i en lummig skog en liten bit ifrån brudparets gård. Efter fotograferingen åkte brudparet och deras barn traktor bort till platsen för vigseln där gästerna väntade.

Platsen som brudparet valt till vigseln var ett litet änge som ligger på andra sidan vägen från deras hus och gård. Där hade Maria och Anders förberett med bänkar för gästerna, pyntat med blommor och längst fram halmbalar med lammskinn och en blomklädd båge. Efter en halvdisig himmel under fotograferingen så sprack det upp och solen sken genom lövverket på brudpar och gäster.

Efter vigseln så begav sig alla över vägen upp på gårdsplanen för att där gratulera brudparet. Den efterföljande festen hölls sen på övervåningen av deras lada som var vackert dekorerad med tyg, vimpelspel och blommor.

Hela bröllopet var så genuint mysigt, det var som hämtat ur ett Pinterestflöde och det var underbart att jag fick föreviga denna dag för brudparet!

« av 2 »