Jeanette & Mackan


Augustibröllop i Väskinde

Att fotografera Jeanette och Mackan var en härlig upplevelse, en dag med mycket skratt och skoj. I kombination med att jag känner brudparet sen tidigare och att de är väldigt bekväma som par så var det enkelt att få dem avslappnade framför kameran.

Vigseln skedde i Väskinde kyrka med trumpetsolo och utgång till parets favoritlåt.

Efter gratulationer utanför kyrkan så begav sig bröllopsgästerna till Väskinde bygdegård för mingel. Alla gäster fick bland annat trycka sitt fingeravtryck som ett löv på en trädtavla.

Jag och brudparet tog en sväng i väntan på att gästerna skulle lämna kyrkan eftersom vi bestämt att fotografera på vägen och åkern bakom kyrkan. Vi fick ett spontant infall i bilen och stannade på Brorakan och fotograferade där.

Brudparets tärnor och best men var med på fotograferingen vilket också bidrog till mycket spexiga kort och den avslappnade stämningen.

Efter vi fotat vid kyrkan så åkte vi ner till stranden vid Brissund, en plats där brudparet hade dejt i början av sitt förhållande. Efter lite champagne på stranden bar det sen av till festen vid bygdegården.

« av 2 »